BIOFORESTAL BUSCAIL S.L.
Polígono Industrial Francolí
43006 - Tarragona
+34 977 22 73 79
administracion@bioforestalsl.es

Treballs forestals Biomassa - Podes d'alçada

Bioforestal Buscail s.l. és una empresa especialitzada en els treballs forestals, podes d'alçada i biomassa fundada al Camp de Tarragona a l'any 1998 que ofereix els seus serveis a tota Catalunya i Espanya.

Des de la seva fundació, l'empresa ha seguit una trajectòria de creixement i constant adaptació a les exigències del mercat i dels nostres clients.

La nostra prioritat és l'execució de les obres dedicant el màxim d'esforç en la qualitat, la seguretat, el respecte pel medi ambient, la disponibilitat total pels nostres clients i el respecte dels terminis d'entrega.

Bioforestal Buscail s.l. col•labora amb empreses locals i nacionals especialitzades en la construcció, enginyeria, energies renovables i biomassa.

Tenim àmplia experiència en la realització de projectes personalitzats per a cada tipus de treball a causa de la nostra col•laboració amb ajuntaments i administracions publiques locals i nacionals. Hem realitzat treballs de neteja de línies elèctriques d'alta, mitjana i baixa tensió,desbrossament de canyes en rieres i talusos, aclareig de boscos, manteniment de jardins, aprofitament de biomassa, obertura i manteniment de camins, etc.

  • Bioforestal SL
  • Procesadora John Deere 1270 - Autocargador john Deere 1510 E
webpime